Om

Om Anita

Jeg er født og opvokset i Holstebro. Jeg bor idag i Skave lidt udenfor Holstebro by.

Jeg blev uddannet kørelærer hos Midtjysk Kørelærer Uddannelse i Viborg i 2002. Jeg har siden arbejdet som kørelærer i Holstebro og i Viborg.

I 2009 blev jeg uddannet storvognskørelærer i Aalborg hos Sand`s Kørelærer Uddannelse.  Jeg har samtidig med undervist hos Forsvaret i storvogn (lastbil, lastbil+påhængsvogn og Bus).

Jeg har haft køreskole sammen med en kollega i 10 år, så nu er tiden inde til for mig at sætte mit helt personlige præg på min køreskole. Anitas Køreskole.

Jeg er den helt rette køreskole når du skal ud på landevejene for første gang, eller du skal generhverve dit kørekort, og er uddannet storvognskørelærer, som man skal være for at kunne tilbyde trailerkørekort

Hos Anitas Køreskole vil jeg gerne have at elever skal føle sig godt tilpas både i teoriundervisningen og i skolevognen. Jeg gør meget ud af at eleverne og jeg har en indbyrdes tillid og tro til hinanden, så eleverne får den bedste undervisning og består deres prøver. Hos Anita’s Køreskole tilbyder jeg et bredt program for dig, som skal tage kørekort.

Husk at anbefale Anitas Køreskole til dit netværk når de:

  • Er nye i trafikken og skal tage kørekort
  • Skal tage trailerkørekort i kategorierne

Husk at du også kan følge mig på Facebook.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mine nye lokaler.